KÖYCEĞİZ BELEDİYE BAŞKANI'NIN İLK İCRAATI USTALARI ALARMA GEÇİRDİ KÖYCEĞİZ BELEDİYE BAŞKANI'NIN İLK İCRAATI USTALARI ALARMA GEÇİRDİ

Muğla'nın Köyceğiz İlçesinde, Köyceğiz Belediyesi tarafından organize edilen "Köyceğiz 2. El Pazarı"na vatandaşlar yeni yıl öncesinde yoğun ilgi gösteriyor.

"İster al… İster Sat… İstersen Sakin Şehir Köyceğiz’de… Göl Kenarı… Kordonda... Doya Doya Yürüyüş Yap…" sloganıyla düzenlenen pazar, Köyceğiz Kordon Boyu, İlçe Kaymakamlık ve Öğretmen Evi önünde gerçekleşiyor.



Köyceğiz Belediyesi tarafından düzenlenen “Köyceğiz 2. El Pazarı” çok renkli görüntülere sahne olurken, el emeği birbirinden farklı ürünlerle halkla buluşuyor. Antika eşyalardan, el dokuması ürünlere, hediyelik eşyalara, el yapımı dekoratif ürünlere ve birbirinden orjinal tasarımlara sahip takılara kadar birçok ürünün sergilendiği pazar, konumu itibariyle de vatandaşlar için keyifli bir hafta sonu etkinliğine dönüşüyor.

El sanatları konusunda emek veren vatandaşların ürünlerinin de değerlendirildiği 2. El Pazarı, panayır havasında geçiyor. 2. el eşya sahipleri ve Sivil Toplum Kuruluşları ve yerli, yabancı misafirlerin ilgisini çeken “Köyceğiz 2. El pazarı” görülmeye değer bir etkinliğe dönüşüyor.