KADİR İNANIR'IN SAĞLIK DURUMU NASIL? KADİR İNANIR'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 16.'sı düzenlenen Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Devlet Sanatçısı piyanist Gülsin Onay'ın konseriyle sona erdi. 12 Temmuz'da başlayan festival, birbirinden değerli sanatçıların katıldığı çeşitli konserler ile 6 Eylül'e kadar devam etti.

Bodrum Klasik Müzik Derneği tarafından organize edilen festivale, yerli ve yabancı binlerce turist ile yerleşik yaşayan vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Festival süresince Bodrum'da, 4 ayrı mekanda düzenlenen 17 konserde 60 sanatçı sahne aldı. Festival boyunca düzenlenen konserleri 10 bin civarında müzikseverin takip ettiği belirtildi. 



Festivalin son gününde ünlü sanatçı Gülsin Onay sahne aldı. Mozart, Mendelsshonn, Ahmet Adnan Saygun, Liszt ve Chopin'in eserlerini müzikseverlerle buluşturan Onay, konserin ardından imza isteklerini kırmayarak hayranlarıyla sohbet etti.



Yoğun ilgi gören konseri, eski Kara Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Aytaç Yalman, Bodrum'un iş ve sanat camiasının tanınmış isimleri ve çok sayıda müziksever takip etti.