SEKSENLER DİZİSİ OYUNCUSUNDAN ACI HABER! SEKSENLER DİZİSİ OYUNCUSUNDAN ACI HABER!

Muğla'nın Ortaca ilçesinde düzenlenen 24. Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivali tüm coşkusuyla devam ederken, vatandaşlar her gün müziğe doyuyor.
Festival kapsamında sahne alan Emre Kaya, binlerce müzikseverin katılımıyla gerçekleşen, 24. Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivali'nde unutulmaz bir performansı sergiledi.Sahneye çıkan genç şarkıcı, konserine 'nefes' isimli şarkısıyla başladı. Şarkının sözlerini kısa sürede ezberleyerek eşlik eden coşkulu kalabalık sanatçıyı da mutlu etti. Kaya, konser için gelen vatandaşların şarkı sözlerini bu kadar kısa sürede ezberlenmesi ve söylenmesi konusunda mutlu olduğunu ifade etti.

En çok dinlenenler listesinde uzun süredir zirvede yer alan şarkısı 'nasıl diye sorma'yı seslendiren Emre Kaya, vatandaşlar tarafından çok sevildi. Emre Kaya'nın sahne performansı da görülmeye değerdi. Kaya, hem sesiyle hem performansıyla coştu, coşturdu. Seyircilerin ve özellikle gençlerin sevgi seline maruz kalan Kaya için keyif dolu anlar yaşandı. Konser bitiminde Kaya'nın bulunduğu aracın önünü kesen hayranları, başarılı şarkıcıyla fotoğraf çektirmek istedi. Emre Kaya ise sevenlerini kırmayarak araçtan indi ve birebir fotoğraf çektirdi.