"Okulda başı açık kız öğrenci istemeyen" ve kadın müdür yardımcısının odasına zorla giren okul müdürü açığa alındı "Okulda başı açık kız öğrenci istemeyen" ve kadın müdür yardımcısının odasına zorla giren okul müdürü açığa alındı

Denizli’nin Çal ilçesi Çal Kuyucak Mahallesi’nde, çobanlık yapan Ali Demirhan, keçi ve koyunları otlatmak için götürdüğü alandan dönerken karanlığın bastırdığı geç saatlerde  bir keçisinin kayıp olduğunun fark etti.

Otlatmak için gittiği araziye geri dönen ve telaşla keçisini aramaya başlayan Demirhan, keçisinin  3 metre derinliğindeki su kuyusuna düştüğünü fark etti.

Keçiyi öncelikle kuyudan yalnız başına çıkarmaya çalıştı. Başarılı olamayan Demirhan, yakınlarından ve  mahalle sakinlerinden yardım istedi. Bölgeye traktör, kepçe gibi yardım malzemeleriyle  gelen mahalle sakinleri  keçiyi kurtarmak için hızla çalışmaya başladı. İple kuyuya sarkan Demirhan, traktörün arkasında bulunan kepçe aracılığıyla keçiyi halata bağlayıp, mahallelinin de uzun uğraşları sonucu kuyudan çıkarmayı başardı.

Kaynak: iha