Aydın'da gerçekleşen olay ışıklı Mahallesi Kültür Bulvarı'nda bulunan KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda saat 00.05 saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre, yurttaki bulunan asansörün 15 kişilik kapasitede olduğu fakat asansöre 16 kişinin binmesi sonucu arızanın meydana geldiği belirtildi. Yurtta bulunan asansörün aşırı yük nedeniyle kaymaya başlaması ile panik yaşayan bir öğrenci asansörden çıkmak istedi. Bu sırada asansörün ani hareket etmesiyle birlikte kız öğrenci sıkışarak hayatını kaybetti. 

YAŞANAN KAZA SONRASINDA SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI!

Ekipler, olay yerine ulaşarak mahsur kalan 15 öğrenciyi asansörden kurtardı. Yapılan kontrollerde kurtarılan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu tespit edildi. Yaşanan kaza ile ilgili, savcılık tarafından detaylı bir soruşturma başlatıldı. Olayın kesin nedenlerinin ve sorumluların belirlenmesi için adli sürecin titizlikle yürütüleceği bildirildi.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

YKYK yurdunda gerçekleşen olayda, asansörden çıkmak isterken sıkışarak hayatını kaybeden öğrenciyle ilgili Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Açıklamada, olayın derin üzüntüyle karşılandığı ve ailesine başsağlığı dileyerek tüm kamuoyuna başsağlığı ve sabır dileklerini ilettikleri belirtildi. 

RTÜK CİNSEL İÇERİKLİ "SOSİS PARTİSİ: GIDATOPYA" İÇİN HAREKETE GEÇTİ! RTÜK CİNSEL İÇERİKLİ "SOSİS PARTİSİ: GIDATOPYA" İÇİN HAREKETE GEÇTİ!

ÖĞRENCİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Edinilen bilgiye göre, gerçekleşen kazada hayatını kaybeden kız öğrencinin, Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin 4. sınıf öğrencisi Zeren Ertaş olduğu tespit edildi. 

images (42)