Polis memuru olarak görev yaparken Playboy dergisine verdiği çıplak pozları yüzünden işten kovulan devlet memurunun yeni mesleği belli oldu.

Rusya'da devlet memuru olan 27 yaşındaki Anna Anufrieva'nın, Playboy'a verdiği çıplak fotoğrafları ortaya çıkınca işini bırakması istendi. Anna, Playboy dergisinin yarışmasına katıldığında başına bunların geleceğini bilmiyordu. Düşünmeden kabul etti, çıplak poz verdi. Ardından da Rus Hükümeti tarafından işinden kovuldu.



Daha önce, Tyumen Oblast bölgesindeki Tyumen şehrinde yaşayan kadın memur, arkadaşının teşviği ile çıplak pozlarını yarışma için gönderdi. Güneybatı Rusya Playboy dergisi tarafından düzenlenen bir yarışmaya katılan Anna, ikincilik ödülü kazandı. Ama Anna'nın görüntüleri işyerindeki yöneticilerini çok kızdırdı ve ondan işi bırakmasını istediler. 

Yerel basına röportaj veren Anna, "İşverenime saygı duyuyorum ve tartışmamayı tercih ediyorum" dedi. Uzun bir dönem işsiz kalan Anna, bir ara yemek yiyecek para bile bulamayınca evini satmak zorunda kaldı. İşini kaybettikten sonra zor zamanlar geçirdi çünkü hiçbir işveren böyle şehvetli görüntülerle bir çalışanı işe almayı kabul etmedi. 



Playboy dergisine poz verdiği için meslekten men edilen polis memurunun yeni mesleği belli oldu. Anna, sosyal medya hesabından bir tur şirketinde çalışmaya başladığını duyurdu. Avrupa hayallerini ertelemek zorunda kalan Anna Anufrieva, işsizlik sürecinin ardından sosyal medya hesabından önemli gelişmeyi duyurdu. 2019 Ağustos ayından bu yana işsiz olan Anna, bir tur operatörüyle anlaştığı ve insanların rüya tatillerini planlayacağını duyurdu.

Playboy konusunda da açıklama yapan Anna, amacının model olarak kariyer yapmak olmadığını ifade etti.

ÜNLÜ SUNUCU MUĞLA’YI TERK ETTİ, İZMİR’E YERLEŞTİ! ÜNLÜ SUNUCU MUĞLA’YI TERK ETTİ, İZMİR’E YERLEŞTİ!