Denizli İhracatçılar Birliği’nin (DENİB) düzenlediği ve bu yılda ‘Doğaya Dokunuş’ temasıyla gerçekleşen 7. Ev ve Plaj Giyim Tasarım Yarışması’nda finale kalan 10 tasarımcının eserleri, ünlü mankenler tarafından defilede sergilendi. 
Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin katkılarıyla düzenlenen gece, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Oylum Talu’nun sunuculuğunu yaptığı etkinlikte yarışmada aylarca süren çalışmaların ardından finale kalan 10 tasarımcının ürünlerini ünlü mankenler giyerek, podyumda sergiledi.

NİŞANLISI TÜRK FENOMEN'İ ASASÖR'DE ALDATTI NİŞANLISI TÜRK FENOMEN'İ ASASÖR'DE ALDATTI


Finale kalan tasarımcıların tasarladıkları kıyafetleri, DENİB Tasarım Komitesi Başkanı Mukaddes Başkaya ve Komite Üyesi Pelin Sensöz ile Denizli’nin Hamam markasıyla tanınan Eke Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Eke ve jüri üyelerinin yanında, moda dünyasından Yıldırım Mayruk, Gülşah Saraçoğlu, Ertan Kayıtken, Ezra-Tuba Çetin ve sektörlerinde söz sahibi konuklar Sedef Orman, Özge Zeki, Sibel Arna, Merve Ünal Çotuk, Seda Lafçı tarafından değerlendirildi.


Değerlendirme sonucunda Ayşe Sara Arslan birincilik ödülünün sahibi olurken ikincilik ödülünü Gizem Nur Bağ, üçüncülük ödülünü Mihriban Bertan aldı. Jüri özel ödülün sahibi ise Hilal Karakaş oldu.


Ayrıca Akapella grubunun da  katkıda bulunduğu gecede AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci'nin yanı sıra il ve il dışından davetliler katıldı.