İstanbul 50. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya tutuksuz sanık Kenan Doğukan A. ile şikayetçi Didem Soydan'ın avukatı Türkan Bayraktaroğlu katıldı. Vakıf üniversitede okuduğunu dile getiren sanık Kenan Doğukan A. savunmasında "Üniversite öğrencisiyim davaya konu olan Twitter hesabı bana aittir. Ancak bu tweetleri ben atmadım. Tweetlerin atıldığı saatte ben okulda sınavdaydım. Sınav girişlerimde telefonlar toplanır. Bu nedenler sınavda olduğum saatte paylaşımda bulunmam mümkün değildir. Bu paylaşımları kim, nasıl yaptı bilmiyorum. Suçlamaları kabul etmiyorum" şeklinde konuştu.

Soydan'ın avukatı Türkan Bayraktaroğlu, sanığın cezalandırılmasını istediklerini aktardı. Mahkeme, sanığın savunmasına vurgu yaparak 23 Ocak 2020 tarihinde sanık Kenan Doğukan A.'nın bulunduğu üniversitede sınavda olup olmadığı, sınava girmiş ise sınav saat aralıklarını ve sınav girişlerinde öğrencilerden telefon toplatılıp toplatılmadığı hususlarından bilgi verilmesini talep etti.

UZUN SÜREDİR MARMARİS'TE GÖZLERDEN UZAK YAŞAYAN FERDİ TAYFUR'UN SON HALİ UZUN SÜREDİR MARMARİS'TE GÖZLERDEN UZAK YAŞAYAN FERDİ TAYFUR'UN SON HALİ

Duruşma ertelendi.

Kaynak :Sözcü