Can Yaman'ın yarı çıplak pozuna "Bunu gördükçe evdekine yemek veresi gelmez insanın" yorumunu yapan Ebru Polat, geçtiğimiz gün katıldığı programda "Can'a yürümedim, koştum hatta zıpladım ama kadınlara nasıl davranması gerektiğini bilmiyor" dedi.

Yaptığı her açıklama ve paylaşımla gündeme gelen şarkıcı Ebru Polat, Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı'nın YouTube kanalları için hazırladığı Magazin Noteri isimli programına konuk oldu. Bir dönem oyuncu Can Yaman'a olan hayranlığını gösteren Polat, Yaman'ın son açıklamalarının ardından hissettiklerini anlattı.



"CAN'A YÜRÜMEDİM, KOŞTUM HATTA ZIPLADIM"

Programın başında Can Yaman'a yaptığı yorum hatırlatılan Ebru Polat, "Adama yürümedim, koştum hatta zıpladım. Kadınlara nasıl davranması gerektiğini bilmiyor. Çok kaba, hiç o şekilde düşünmemiştim onu. İnsan, kendisini nasıl bitiririn örneği oldu Can Yaman" dedi.



"MAŞALLAH OLAN VAR OLMAYAN VAR"

Yakışıklı oyuncu Can Yaman, İtalya'da kaldığı otelin terasında yarı çıplak poz vermişti. Bu poza sesiz kalamayan şarkıcı Ebru Polat ise "Maşallah! Olan var olmayan var. Bunu gördükçe insanın evdekine yemek veresi gelmez! Bir de bizimkiler o tipleriyle kaprisli, tripli. Boş yere kahır çekiyoruz" şeklinde yorum yapmıştı.

NİŞANLISI TÜRK FENOMEN'İ ASASÖR'DE ALDATTI NİŞANLISI TÜRK FENOMEN'İ ASASÖR'DE ALDATTI