Ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan adından söz ettirmeye devam ediyor. Alkan, özellikle sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla beğeni topluyor.

Hamdi Alkan'ın 21 yaşındaki kızı Zeynep Alkan, sosyal medya platformu Instagram'daki hesabından paylaştığı uzun kolu mayosuyla büyük beğeni topladı. Yaz dönemini tatil yaparak geçiren Alkan, paylaştığı fotoğraflarla yürek hoplatmaya devam etti. 



UZUN KOLLU SIRTI AÇIK MAYOSU OLAY OLDU

Bir yandan yurt dışı eğitimine devam ederken bir yandan da oyunculuk yapmaya başlayan Zeynep Alkan, sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanmayı ihmal etmiyor. Paylaştığı fotoğraflar takipçileri tarafından cüretkar bulunurken, uzun kollu sırtı açık mayosuyla paylaştığı son fotoğraf beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.



SPOR ANLARINI DA PAYLAŞIYOR

21 yaşındaki güzel, sporu da günlük rutini haline getirerek bu anlarını da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Zeynep Alkan'ın spor anları da büyük beğeni topluyor.

BÜLENT ERSOY'UN ZEKİ MÜREN HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKTİ BÜLENT ERSOY'UN ZEKİ MÜREN HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKTİ