Icon Beach Club Marmaris'te unutulmaz etkinliklere bir yenisi daha ekleniyor. Bu kez sahnede ünlü DJ Kerimcan Durmaz olacak.

Yaz sıcaklarıyla birlikte eğlencede vites arttıran Icon Beach Club Marmaris, düzenlediği aralıksız etkinliklerde, canlı müzik ve canlı performanslar ile tatil ve eğlence için Marmaris'i tercih edenlerin gözdesi olmaya devam ediyor. 

ICON BEACH CLUB MARMARİS'TE KERİMCAN DURMAZ SAHNE ALACAK

Marmaris'te, eğlence markası haline gelen Icon Beach Club Marmaris, düzenlediği "Happy Hour" etkinliğini de markalaştırma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Birbirinden ünlü sanatçıların performanslarını sergilediği etkinlik kapsamında, son yılların adından en çok söz ettiren DJ'lerinden Kerimcan Durmaz sahne alacak. Durmaz'ın performansı 29 Haziran Cumartesi günü saat 16:00'da başlayıp 20:00'a kadar devam edecek.

SINIRSIZ EĞLENCE

Ünlü DJ, Icon Beach Club Marmaris'te tam 4 saat boyunca eğlence tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. "LIFE IS BETTER AT THE BEACH" sloganıyla sahne alacak olan Kerimcan Durmaz'ın DJ performansıyla kendinden geçecek olan misafirleri müthiş bir etkinlik bekliyor. Icon Beach Club Marmaris'te eğlence gün boyu sürerken, Kerimcan Durmaz'ın sahnesinden önce ve sonra da birçok performans gösterisi olacak.

ÜNLÜ HOLLYWOOD YILDIZI ZENDAYA TÜM BAKIŞLARI ÜZERİNDE TOPLADI ÜNLÜ HOLLYWOOD YILDIZI ZENDAYA TÜM BAKIŞLARI ÜZERİNDE TOPLADI