TOSUNCUK'UN CEZA EVİNDE Kİ HALİ ŞAŞIRTTI TOSUNCUK'UN CEZA EVİNDE Kİ HALİ ŞAŞIRTTI

Ramazan Bayramı nedeniyle 9 günlük tatilde güney sahillerinde eğlence tam gaz devam ediyor.  Icon Beach Club Marmaris’te misafirler canlı performanslarla unutulmaz geceler yaşıyor.

Ramazan Bayramı nedeniyle verilen 9 günlük arada güney sahillerindeki otellere büyük bir ilgi var.  Icon Beach Club  Marmaris’te hazırladığı etkinlik ve eğlencelerle misafirlerinin güzel saatler yaşamasına neden oluyor. 

 

HANDE ÜNSAL CANLI PERFORMANSIYLA BÜYÜLEYECEK 

Gündüz saatlerindeki özel etkinlikler, akşamları yerini canlı müzik ve şarkılara bırakıyor. “Happy hour” etkinliğinde bu kez ünlü şarkıcı Hande Ünsal sahne alacak. Perşembe günü  saat 16:00 sahneye çıkacak Hande Ünsal, şarkıları ve sahne performansıyla izleyicilere güzel bir gün  vadediyor. Şovmen Tuncay Görgülü de Perşembe etkinliğinde misafirleri coşturacak. 

 Icon Beach Club  Marmaris’te canlı performans etkinlikleri hafta boyunca devam edecek. 7 Haziran Cuma günü Serhat Can’ın canlı performansıyla boy göstereceği Icon Beach Club  Marmaris’te 9 Haziran Pazar günü Via Gra grubu çılgın performanslarıyla sahnede olacak. 

Dj Yıldırım’ın her gün sahne aldığı  Icon Beach Club  Marmaris’te Dj Mia Rudich, Dj Ola Ras, Dj Mila Alias ve Dj Dia Queen de hafta boyu performanslarıyla otel misafirlerine eğlenceli dakikalar yaşatıyor.