Muğla’da sabah saatlerinde rahatsızlanmasından sonra hastaneye kaldırılan Kadir İnanır’ın beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı aktarılmıştı. Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen İnanır, beyin kanaması sonucu ameliyat edilerek yoğunbakıma alınmıştı. Doktorların ameliyatta sonra sağlık durumunun iyi olduğu yönünde yaptığı açıklamanın ardından İnanır’ın sevgilisi Jülide Kural, sosyal medya hesabından açıklama yayımladı.

İnanır’ın verilerinin olumlu olması sonucu yoğunbakım ünitesinden servise alındığını açıklayan Kural, “Bildiğiniz gibi Kadir İnanır, bir operasyon sonrası yoğunbakım ünitesinde tedavisine devam etmekteydi. 25 Kasım itibariyle tüm veriler olumlu yönde seyrettiğinden normal odaya alınmıştır. Zihin ve beden fonksiyonları bütünüyle sağlıklıdır. Doğal olarak bu zorlu sürecin yorgunluğu devam etmektedir ancak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nin elbette başta doktorları olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının emeği, özeni ve sevgisiyle bu süreci büyük hızla olumluya dönüştürmektedir. Hem sürecin hassasiyeti hem de pandemi nedeniyle maalesef ki ziyaretçi kabul edilmemektedir. Bu nedenle sevenlerinin anlayışına sığınıyoruz.

ÜNLÜ SUNUCU MUĞLA’YI TERK ETTİ, İZMİR’E YERLEŞTİ! ÜNLÜ SUNUCU MUĞLA’YI TERK ETTİ, İZMİR’E YERLEŞTİ!

Bugünden bir anekdot: Kadir, doktorların Nörolog Çağdaş Erdoğan ve Psikiyatrist Osman Özdel ile sohbet ederken 'Sevgi emektir sözünün doğruluğunu bir kez daha anlıyorum' dedi. Sevgi Emektir” şeklinde yazdı.

Kaynak: T24