Milano Night Clup , Reyna Clup, Lanse Clup işletmeleri Mehmet Honça ile güven ve kalitede öndeMilano Night Clup , yaklaşık 2018 yılında Mehmet Honça tarafından Konya’nın Selçuklu ilçesinde kurulmuş, gözde bir gece kulübüdür. Kurulduğu zamandan şimdiki zamana değin, zaman içerisinde birçok insanın eğlence için buluşma Milano Night Clup, kurulduğu günden bu güne kadar, müşterilerine sunmuş olduğu yüksek teknoloji ile konforu ve sınırsız eğlenceyi sağlayarak, müşterilerinden tam not alıyor, böylelikle en çok tercih edilen kulüpler arasında birinci olarak kalmayı sürdürüyor.

Milano Night Clup, kuralları gereği saygı,hoş görü ve eğlencenin dozunu aşmadan bu sayede oluşabilecek muhtemel karışıklıkları önlemiş olur. Kulübe girişler ücretsizdir.

İçerisinde mevcut olan çok sayıda aşkın güvenlik kamerası ile Milano Night Clup sınırsız eğlencenin yanında müşterilerinin güvenliğini de sağlamış oluyor. Bunun yanında özel güvenlikler ile müşterileri memnuniyeti sağlaması dolayısıyla da en çok tercih edilme sebebidir.

TOSUNCUK'UN CEZA EVİNDE Kİ HALİ ŞAŞIRTTI TOSUNCUK'UN CEZA EVİNDE Kİ HALİ ŞAŞIRTTI

ANKARA’NIN ÜNLÜ SANATÇISI SAHNE ALIYOR

Türkiye’nin tanınmış ve Ankara’nın da sevilen sanatçısı ( Ankara’lı Yasin de sahne alarak,gelen misafirlerin eğlencedeki odak noktası haline geldi )