Profesyonel modellik yapan Edipcan ajans sahibi Shakir S.'den kendisini taciz ettiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusu yaptı. Model tarafından savcılığa sunulan şikâyet dilekçesinde; 2015 senesinden bu yana 'Daman Model Management' isimli ajansta çalıştığını, şirketin sahibi olan Shakir S. tarafından yıllardır fiziksel ve sözlü tacize maruz kaldığı aktardı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Aksoy tarafından savcılığa sunulan dilekçenin devamında, ajans sahibinin 2018'den beridir sözlü ve fiziksel bir takım cinsel tacizlerine maruz kaldığını kaydederek, ilk olarak kız arkadaşının seyahat ettiği bir dönemde Shakir S.'nin kendisine 'Sen şimdi teksin akşamları uyuyamazsın' ifadesiyle özel bölgelerine dokunduğunu kaydetti. Daha sonra Fransız model Quentin Emery'nin evinde yapılan bir doğum günü partisinde ajans sahibiyle karşılaştığını iş konuşma bahanesiyle yine özel bölgelerine dokunarak cinsel taciz eylemine devam edeceğini belirtti.

NİŞANLISI TÜRK FENOMEN'İ ASASÖR'DE ALDATTI NİŞANLISI TÜRK FENOMEN'İ ASASÖR'DE ALDATTI

Taciz eylemlerinin sürmesiyle ajanstan ayrılmak zorunda kalan model Edipcan Aksoy ajans sahibi Shakir S.'den şikâyetçi olduğu başkaca konular ile alakalı davaların devam ettiğini bu davalarda da cinsel taciz olaylarını anlattığını ancak mahkemenin dava dışı olduğu için harekete geçmediğini kaydetti.

Kaynak: İHA