Bodrum’un Gündoğan Mahallesi Küme Evleri Mevkii’nde, Bermek ile boşandığı Başoğlu arasında tartışma yaşandı. Bermek’in yanında olan arkadaşı Emre Sönmez ile Başoğlu arasında arbede yaşandı. Olaydan sonra Sönmez ve Başoğlu, Bodrum Devlet Hastanesi’ne giderek rapor alıp taburcu oldu.

Başoğlu, jandarmaca Bermek’i ölümle tehdit ettiği, Sönmez’i de darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Ayrıca Başoğlu hakkında 6284 sayılı ‘Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’ kapsamında üç ay süreyle önleyici tedbir uygulanmasına karar verildi.

UZUN SÜREDİR MARMARİS'TE GÖZLERDEN UZAK YAŞAYAN FERDİ TAYFUR'UN SON HALİ UZUN SÜREDİR MARMARİS'TE GÖZLERDEN UZAK YAŞAYAN FERDİ TAYFUR'UN SON HALİ

Başoğlu, jandarma karakolundaki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi. Sunucu sonrasında serbest bırakıldı.

Günaydın’ın haberine göre; Başoğlu, daha sonra Bodrum 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkıp 4 ayrı suçtan yargılandı.

Mahkeme, sunucu Başoğlu hakkında, basit yaralama, gece vakti konut dokunulmazlığını ihlal, hakaret ve tehdit suçlarından hüküm giydi. Toplam 412 gün hapis cezasına çarptırılan sunucunun cezası 28 bin 760 lira para cezasına çevrildi.

Eski eşi Hande Bermek’i ölümle tehdit, arkadaşını da darp ettiği suçlamasıyla gözaltına alınan sunucu Murat Başoğlu tahliye edilmişti.

Kaynak: Gunaydın