Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre, Twitter, birtakım hesaplardan pedofili içerikli paylaşımlar ve çocuklara yönelik istismar içerikli yazışmalar yapıldığını ortaya çıktı.

Twitter, bu durumu Bilişim Dairesi Başkanlığı'na ihbar edince söz konusu hesaplar incelendi. Hesapların dizi ve filmlerde oyunculuk yapan müzisyen Fatih Göksel Aydoğduoğlu'na ait olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan oyuncunun bilgisayarında ve telefonunda yapılan incelemelerde çocuklara ait pek çok müstehcen içerik ele geçirildi.

SURVİVOR'DAN ÇEKİLEN SAHRA'DAN OLAY SÖZLER SURVİVOR'DAN ÇEKİLEN SAHRA'DAN OLAY SÖZLER

Aydoğduoğlu'nun küçük yaştaki erkek ve kız çocuklarına cinsel içerikli mesajlar attığı da ortaya çıktı. Videoları ABD'de telefonuna yüklediğini ileri süren oyuncu, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyette ifade veren oyuncu söz konusu hesapların kendisine ait olduğunu, 2014 ila 2016 yılları arasındaki paylaşımları sadece eğlence amacıyla yaptığını iddia ederek, 18 yaşından küçüklere ilgi duymadığını, yetişkin kadın ve erkeklerden hoşlandığını, suç işlemediğini ifade etti.

İfadesinden sonra savcılığa sevk edilen şüpheli nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Fatih Göksel Aydoğduoğlu, çıkarıldığı hakimlikce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay ile alakalı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması sürüyor.

Aydoğduoğlu daha önce de Beyoğlu'nda polis kontrolü sırasında sahte polis kimliğiyle yakalanmış, kimliği kendisinin tasarladığını itiraf edince hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Kaynak: T24