Haklarında boşanma haberleri çıkan çiftten Selin Ciğerci, Posta'ya yaptığı konuşmada iddiayı doğruladı.

SURVİVOR'DAN ÇEKİLEN SAHRA'DAN OLAY SÖZLER SURVİVOR'DAN ÇEKİLEN SAHRA'DAN OLAY SÖZLER

Yarın Beykoz Adliyesi'nde boşanacakları dile getirilen Ciğerci, ayrılıkla ilgili kısa bir açıklama yaparak "Gökhan ile yollarımızı ayırıyoruz, anlaşmalı şekilde boşanacağız" ifadesini kullandı.

İddialara göre çift mal paylaşım anlaşması yaptı. Gökhan Çıra'nın değeri 120 milyon lirayı bulan bazı gayrimenkulleri alacağı belirtildi. Boşanmaya Gökhan Çıra'nın ihanetinin sebep olduğu iddia edildi.

Geçtiğimiz aylarda evlat edineceklerini açıklayan ikili hakkında ihanet dedikoduları çıkmıştı.  Gökhan Çıra'nın eski Survivor yarışmacısı Melisa Emirbayer ile yasak aşk yaşadığı öne sürülmüştü.

Hatta ilişkiyi öğrenen Ciğerci'nin Emirbayer'in yüzüne kezzap atmakla tehdit ettiği ve şiddet uyguladığı da ileri sürülmüştü. Ancak Melisa Emirbayer ile video çeken Selin Ciğerci, tüm iddiaları yalanlamıştı.

Selin Ciğerci, "Kimseyle uğraşmadım ben. İftira atıyorlar. Biri çıkıyor 'Anne olamayacaksın' diyor, biri 'Cinsiyet değiştirdin' diyor. Biri de 'Aldatılması normal' deyip, yerden yere vuruyor. Ben ne yapmışım ya! Herkes kendi ahlakına, geçmişine baksın!" şeklinde konuşmuştu.

Ciğerci, ayrıca konu ile alakalı şu ifadeleri kullandı:

"Herkes bir kendi kapısının önünü süpürsün. Varsa bir hatam bile ben Allah'tan af diledim."

Kaynak: Posta