Muğla ilinin, Ortaca ve Dalaman ilçelerinin tanınmış ailelerinden olan Koyuncu ve Bulut ailesinin çocukları 06.06.2019 tarihinde (dün) nikahlanarak dünya evine girdi.
Dalaman ilçesinden Koyuncu ailesinin, Hatay İskenderun'da infaz koruma memuru olarak görev yapan oğulları Süleyman Emre Koyuncu ve Ortaca ilçesinden Bulut ailesinin, İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hemşirelik yapan kızları Şule Bulut'un nikahını Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir kıydı.

Nikahtan sonra konuşan Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir; "Ömürlerini birleştiren genç kardeşlerimiz Sayın Şule Bulut ve Sayın Süleyman Emre Koyuncu çiftinin nikâhlarına şahitlik etmenin mutluluğu içinde; her iki aile adına hayırlı uğurlu olmasını diler, çiftimize bir ömür boyu mutluluk dilerim. Rabbim kendilerine, İslam'a, Vatanına, Milletine ve Bayrağına hizmet eden hayırlı evlatlar nasip etsin." ifadelerini kullandı.

Çiftin kınası; 5 Eylül 2019 tarihinde Ortaca Karadonlar Mahallesi düğün salonunda, baloları ise Ortaca Park Beyaz düğün salonunda 6 Eylül 2019 tarihinde yapılacak.

Genç çift, hayatlarını birleştirme kararını geçtiğimiz yıl Kasım ayında almıştı. Görev yaptığı Hatay'dan Dalaman Havalimanı'na gelen Süleyman Emre Koyuncu, arkadaşlarıyla birlikte nişanlısına güzel bir sürpriz hazırlamıştı. Şule Bulut'u iç hatlar çıkış bölümünde balonlar ve konfetilerle karşılayan Süleyman Emre Koyuncu, kız arkadaşının çıkışı sırasında açtığı "Benimle evlenir misin?" yazılı pankart ile sürprizini taçlandırdı. Duygusal anların yaşandığı sıra dışı evlenme teklifini uzattığı yüzükle noktalayan genç, müstakbel eşinden "Evet" cevabını almıştı. 

Damat Süleyman Emre Koyuncu ve gelin Şule Bulut’u Haber48 Ailesi olarak tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

BÜLENT ERSOY'UN ZEKİ MÜREN HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKTİ BÜLENT ERSOY'UN ZEKİ MÜREN HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKTİ