GADDAR DİZİSİNE ÇAĞTAY ULUSOY'UN KARDEŞİ GELİYOR GADDAR DİZİSİNE ÇAĞTAY ULUSOY'UN KARDEŞİ GELİYOR

Ünlü rap yıldızları Ceza, Ezhel ve Ben Fero ile yaptığı Fight Kulüp isimli düetle gündemde olan başarılı sanatçı Killa Hakan, Kurban Bayramı'nda Almanya’da gözlatına alındı. Geceyi hücrede geçiren ünlü rapçi, sabah saatlerinde serbest bırakılırken neden gözaltına alındığına dair bir açıklama yapılmadı. Killa Hakan'ın gözatına alındığı anlar, olay yerinde bulunan bir arkadaşı tarafından kayda alınırken, ünlü rapçi'nin ters kelepçe yöntemiyle kelepçelenmesi dikkat çekti. Killa Hakan, Almanya'da gözaltına alındığını Twitter hesabından takipçilerine duyururken, "Sebep falan yok, ara sıra böyle olaylar oluyor" dedi.



Almanya’nın Kreuzberg kentinde yaşayan 46 yaşındaki şarkıcının neden gözaltına alındığına ilişkin herhangi bir bilgi paylaşılmadı.



Killa Hakan gözaltına alındıktan 3 saat sonra serbest bırakıldığını yine Instagram'dan şu ifadelerle duyurdu: ''Arkadaşlar selam. Bayramınız mübarek olsun. Sabaha kadar hücrede geçirdim. 3 saat önce serbest bırakıldım. Sebep falan yok, ara sıra böyle olaylar oluyor. Sadece bayram gününde olduğuna üzüldüm. Keşke başka gün yapsalardı. Hepinizi öpüyorum.''