ABD'DE ÖLÜ BULUNAN YAĞMUR TEKTAŞ ADANA'DA TOPRAĞA VERİLDİ ABD'DE ÖLÜ BULUNAN YAĞMUR TEKTAŞ ADANA'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, futbol takımı kalecisi ve kaptanlarından Volkan Demirel, eşi ve iki kızıyla birlikte tatiline devam ediyor.
Ünlü futbolcu, Süper Lig'in tamamlanmasıyla birlikte ailesiyle vakit geçirmek ve sezonun yorgunluğunu atmak için tatile çıktı. Demirel çiftinin tatil için ilk durağı Antalya'nın Serik İlçesi'nde bulunan The Land Of Legends Kingdom Hotel oldu. Burada birkaç gün geçiren Demirel çifti, Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne bağlı Göcek'te bir otele geçti. Son üç gündür tatillerine Göcek'te devam eden kaptan Volkan Demirel ve ailesi sosyal medya hesaplarından mutlu anlarına ait kareler paylaşmayı ihmal etmedi. 

Volkan Demirel ve eşi Zeynep Sever Demirel'in takipçileri Demirel ailesine olan ilgi ve sevgilerini iyi dilekler ve yorumlarla gösterdi. Takipçilerden bir kısmı, çiftin kızlarının Göcek'te oldukça neşeli olduğunu belirten yorumlarda bulunarak buradan ayrılmamalarını önerdi.

Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nu sancılı bir şekilde son haftalarda topladığı puanların yardımıyla 6. sırada bitiren Fenerbahçe, 34 haftanın sonunda 46 puan toplayabilmişti. Futbol takımı kaptanlarından Volkan Demirel'e taraftarlar desteğini sürdürmeye devam etti. Tatil fotoğraflarının altına birçok destek mesajı yazan Fenerbahçe taraftarları: "hem kaptan hem baba","yıllardır kulübü sırtında taşıyan adam","bu kulüpten hiç ayrılma","herkese Volkan Demirel'in kim olduğunu göster" gibi yorumlarda bulundu.

10 Haziran 2019 (Pazartesi) günü itibariyle tatillerine Göcek'te devam eden çiftin, burada ne kadar daha kalacağı bilinmiyor. Şu ana kadar basına yansımayan tatil sürecinde, kaptan Volkan Demirel'in stresten uzak kalmak istediği ve sıkıntılı geçen sezonun ardından, tatil planının ve tatil anlarının medyada yer almasını istemediği düşünülüyor.