Başarılı müzisyen Yalın geçtiğimiz akşam koronavirüsünün bulaşıcı etkisi dolayısıyla yaşamını mümkün olduğunca evde sürdüren hayranlarına, İnstagram üzerinden mini bir konser verdi. Şarkıcının konseri rekor sayıda bir izlenmeye ulaştı.

102 BİN KİŞİ İZLEDİ

İlk kez İnstagram'dan canlı olarak dinleyicileriyle buluşan Yalın'ı sevenleri yalnız bırakmadı. Anlık 32 bin 400 kişinin izlediği yayın, toplamda 102 bin canlı izleyiciyle buluştu. Bir stadyum konserinde buluşabilecek onbinlerce izleyiciyi evinin salonuna sığdıran Yalın, 20 dakikalık yayında yaklaşık 7 Harbiye Açıkhava sahnesini dolduracak dinleyiciye ulaştı.

EVDEKİ HAYRANLARINA KONSER VERDİ

Koronavirüs'ün Türkiye'de de görülmeye başlamasıyla birçok kişi evden çıkmamaya başladı. Yalın da evden çıkmayan ve canları sıkılan hayranlarına moral vermek için sosyal medya hesabından canlı mini bir konser verdi. Konsere katılan kullanıcılar yorumlarda istek parçada bulundu ve konser için teşekkür etti. Şarkıcı Yalın canlı yayında, "Ne kadar süre evde duracağımız belli değil. Konser vermeye karar verdiğimizden beri kendimi en iyi hissettiğim an oldu herhalde. Amacım haftada bir defa yapmak" dedi. Yaklaşık yarım saat süren konser sonucunda Yalın hayranlarından takdir topladı.

AŞK İDDİALARINA YANIT HIZLI GELDİ AŞK İDDİALARINA YANIT HIZLI GELDİ

Kaynak: Snob Magazin