Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan SMA Tip 1 hastası Zehra'nın kampanyası yüzde 65'e ulaştı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ise durumla ilgili açıklama yaparak, “Herkesi tedavi sürecinin başlaması için çok az süresi kalan Zehra'nın kampanyasına az-çok demeden destek olmaya davet ediyorum" 

SMA TİP 1 HASTASI ZEHRA İÇİN TOPLANTI DÜZENLENDİ

Marmaris'te yaşayan SMA Tip 1 hastalığına sahip olan Zehra Dağ için hayati öneme sahip bir kampanyanın tamamlanması amacıyla otelde önemli bir toplantı düzenlendi. Zehra'nın tedavi görebilmesi için gereken kiloya ulaşması gereken bu kampanyada, 13,5 kilo hedefinin sadece 1,5 kilo eksik olduğu belirtildi.

Toplantıya katılanlar arasında Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, turizm meslek örgütleri, kampanya gönüllüleri ve Zehra'nın babası Abdullah Dağ gibi birçok önemli isim yer aldı. Toplantıda, Zehra'nın kampanyasının yüzde 65 olan ilerlemesini en kısa sürede yüzde 100'e taşımanın yolları üzerine konuşuldu.

BAŞKAN OKTAY'DAN SMA TİP 1 HASTASI ZEYNEP İÇİN ÇAĞRI

Toplantının bir sonucu olarak, ilk etapta tüm paydaş kurumların sosyal medya hesaplarından kampanyaya katılım çağrısı yapacak paylaşımlar yapması kararı alındı. Bu sayede Marmaris halkına ve daha geniş bir izleyici kitlesine Zehra'nın kampanyasına destek olma fırsatı sunulacak.

Zehra Dağ'ın tedavi sürecini desteklemek ve onun yaşamını kurtarmak için devam eden bu kampanya, Marmaris ve çevresindeki topluluklar arasında büyük bir dayanışma örneği sergiliyor. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Zehra'nın ilacını alması için çok az süresi kaldı. Zehra hastalığa ve parasızlığa yenilmesin. Lütfen herkes elinden gelen desteği minik kızımıza versin" ifadelerinde bulundu. 

RÜZGÂR, ŞAMPİYONLARI SEVİNDİRDİ RÜZGÂR, ŞAMPİYONLARI SEVİNDİRDİ

 "KARARLIYIZ ZEHRANIN KAMPANYASINI BİTİRECEĞİZ"

“Kararlıyız, Zehra'nın kampanyasını bitireceğiz" diyerek şunları söyledi: “Zehra bebeğimizin kampanyası son aşamasına geldi. Geri kalan yüzde 35'i, yani 18 milyon lirayı toplamak için tüm gönüldaşlarımızla bir araya geldik. Zehra son 1,5 kiloyu da almadan kampanyasını tamamlamak için büyük bir gayret göstereceğiz. Bu konuda hepimiz hem fikiriz. Bunu hep birlikte Marmaris olarak başaracağız. Bu vesileyle herkesi desteğe bekliyoruz."