Marmaris'te skandal! Eşekleri vurup kaçtılar

Marmaris'te kimliği henüz tespit edilemeyen kişiler ateşli silahlarla eşekleri vurdu. Olay kısa sürede tepkilere yol açtı.

Marmaris'te skandal! Eşekleri vurup kaçtılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Marmaris'ten bir son dakika haberi geldi. Ateşli silahlarla eşeklerin vurulduğu ihbar edildi. Olayı fark eden bir yurttaş, durumu önce jandarmaya sonrasında ise veteriner hekimlere haber verdi.

HAYVANSEVERLER HAREKETE GEÇTİ

Marmaris'te yaşanan skandal hayvanseverleri harekete geçirdi. Söğütköy Mahallesi'nde kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişiler tarafından eşeklerin ateşli silahlarla vurulduğu bilgisi paylaşıldı.

Marmaris Haber'in aktardığına göre bir yurttaş korkunç olayı önce jandarmaya ardından veteriner hekimlere haber verdi. Yaralanan eşeklerin tedavi altına alındığı öğrenilirken yurttaşlar sorumluların bir an önce tespit edilmesini talep ediyor.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme