Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, Pandemi süreci ve yangın felaketi yaşayan Marmarisliler için ekonominin canlanması ve turizmin artması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

MARMARİS’TE MERHUM BAŞKANLAR UNUTULMADI MARMARİS’TE MERHUM BAŞKANLAR UNUTULMADI

Başkan Ayyıldız, İngiltere’nin başkenti Londra’daki şehir içi otobüslerde İngilizce “Marmaris Sizi Bekliyor” yazısı ve Marmaris görselleriyle tanıtım gerçekleştirdi. Londra başta olmak üzere Manchester, Birmingham ve Liverpool şehirlerinde Marmaris tanıtılıyor.

Kötü günler geçiren esnaf ve sanatkârlara katma değer sağlamayı amaçladıklarını belirten Ayyıldız, “Misyonumuz kötü günleri arkada bırakmak, Marmaris’imizi dünya markası yapmak” dedi.

Mehmet Ayyıldız, şunları söyledi:

“İlk olarak iç pazarda Marmaris'imizin farkındalığını arttırmak için İstanbul’daki toplu taşıma araçlarına giydirmeler yaparak yerli turizm için Marmaris destinasyonunun reklamını yaptık. İç pazarda tatile çıkmak isteyen vatandaşlarımıza Marmaris ve Ege bölgesine tatile gitme fikrinin yerleşebilmesi adına Marmaris sizi bekliyor etiketi ile görsel çalışmalar yaptık. Muğla bölgemiz açısından çok önemli olan İngiltere’nin Londra, Manchester, Birmingham, Liverpool şehirlerinde faaliyet gösteren şehir içi otobüslerde devam ediyoruz. Nisan, Mayıs, Haziran ayı boyunca 210 adet İngiltere de faaliyet gösteren şehiriçi otobüslere Marmaris görselleri olan giydirmeler ile reklamımız devam edeceğiz.”

Kaynak: Bultenler