CHP Parti Meclis Üyesi, milletvekilleri ve parti yöneticileri, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı ziyaret etti.

CHP PM Üyesi Gizem Sayan Özcan, CHP milletvekilleri, Muğla il ve ilçe yöneticileri Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’a, "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Muğla Milletvekilleri Burak ErbaySüleyman GirginSuat Özcan, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve 13 ilçe başkanının katıldığı ziyaret, İçmeler Belediye binasında gerçekleşti.

Yangında ilk anda havadan müdahale yapılsaydı bu kadar geniş alana yayılmayacağını dile getiren Oktay şu ifadeleri kullandı: 

Maalesef çok büyük bir alan yandı, acı günler geçirdik. Marmaris’in tamamı yandı demek değil. Marmaris’te hayat en güzel haliyle hala devam ediyor. Marmaris’in enerjisi oldukça yüksektir, mümkün olan en kısa sürede yaralarımızı saracağız” 

MARMARİS’TE MERHUM BAŞKANLAR UNUTULMADI MARMARİS’TE MERHUM BAŞKANLAR UNUTULMADI

 “Belediye olarak ilk andan itibaren gerek yangın söndürme, gerek ekiplere lojistik destek, gerekse mağdur vatandaşlarımıza yardımların ulaştırılması noktasında sahada olduk. Şimdi de evi, eşyaları yanan vatandaşlarımıza destek oluyoruz. Evi yanan vatandaşlarımızdan hiçbir ücret talep etmeden evlerini yapıyoruz. En kısa sürede hayatlarının normale dönmesi için çaba gösteriyoruz” 

Onların bu zor günleri bir nebze olsun daha rahat atlatabilmesi için belediye olarak elimizden gelen desteği sunacağız. Bu noktada ben bir kez daha vatandaşlarımızdan tatil planı olanların rezervasyonlarını iptal etmemesini ve yapmayanların da tatil için Marmaris’i tercih etmesini rica ediyorum” 

Kaynak: T24