Marmaris Belediyesi Yüzme Eğitim Merkezi’nde çalışmalarını sürdüren Marmaris Yıldızları Yüzme Kulübü ve Marmaris Yüzme Akademisi, 5-8 Aralık tarihlerinde Ankara’da düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye finallerinde Marmaris’i başarıyla temsil etti.

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Ankara Keçiören Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen yarışlara Marmaris Yıldızları 7, Marmaris Akademi ise 8 sporcusuyla katıldı.

MARMARİS’TE KIZINA ŞİDDET UYGULAYAN ESKİ EŞ GÖZALTINDA MARMARİS’TE KIZINA ŞİDDET UYGULAYAN ESKİ EŞ GÖZALTINDA

Aysima Çolak, Ecrin Su Çolak, Kayra Mercan Akdeniz, Rana Yıldırım, Tuana Özmen, Vildan Ulusam ve Ziya Eymen Özgen, Marmaris Yıldızları Yüzme Kulübü adına yarışlara katılan sporcular olurken, genç yüzücüler 2 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya ile evlerine döndü.

Marmaris Yüzme Akademi’de ise Ada Yıldız, Aleyna Aygün, Begüm Yıldırım, İsmail Kocabay, Zeynep Koç, Sarp Karasu, Sahra Gönen ve Sude Yada yarışlarda mücadele etti. Toplamda 2 altın, 3 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan kulüp, yarışlardan da Türkiye derecesi ile döndü. Aleyna Aygün, 200 karışıkta Türkiye 3.lüğü elde etti.