Marmaris

Marmaris'te Bir Şahıs Çocuklarının Gözü Önünde Eski Eşi ve Ailesini Bıçakladı

Muğla’nın Marmaris İlçesinde evleri eski kocası tarafından Temmuz ayında kundaklandığı iddia edilen 3 çocuk annesi F.Ö., annesi ve erkek kardeşinin yanına sığınmıştı. Kadının eski eşi H.U., İçmeler Mahallesi Köyiçi mevkiindeki eve çocuklarını görme bahanesiyle arka pencereden girerek akrabaları ve eski eşi ile tartıştı.

Abone Ol

Mutfak tezgahı üzerindeki bıçağı alan şahıs, aile bireylerine saldırdı. Yaralanan aile bireyleri kendilerini sokağa atarken, çevredeki vatandaşlar 112'yi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, saldırganı elindeki bıçağı alarak gözaltına aldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan D.K.‘nın (57) hayati riskinin devam ettiği, F.Ö. ve kardeşi M.Ö.‘nün ise yaralarının daha hafif olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Gözaltına alınan H.U.'nun, emniyetteki ilk ifadesinde çocuklarını görmek için arka pencereden girdiğini, eski kayınvalidesi ile tartışınca mutfak tezgahında gördüğü ekmek bıçağını alarak önce M.Ö.’ye, daha sonra eski karısı ve kayınvalidesine saldırdığını itiraf ettiüi öğrenildi.

Kaynak: İHA