MENTEŞE'DE TOPUKLU EFE GÖREVE HIZLI BAŞLADI! İŞTE İLK İCRAATI MENTEŞE'DE TOPUKLU EFE GÖREVE HIZLI BAŞLADI! İŞTE İLK İCRAATI

AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı'nca Menteşe Delege seçimleri yapıldı. Seçimlere katılımın oldukça yoğun olduğu gözlendi. Seçimlerde her mahalle üyesi kendi mahallelerinin delegeleri için oy kullandı.

Menteşe Öğretmen Evi'nde yapılan delege seçimlerine, AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Tamer Topal, AK Parti Menteşe Kadın Kolları Başkanı Binnaz Kantar Uyanık, Menteşe İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Delege seçimleri hakkında bilgi veren AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Tamer Topal "Menteşe İlçesi'nin 66 Mahallesi'nde yoğun bir şekilde seçimi devam ettiriyoruz. Katılım gayet iyi. Üyelerimiz delege seçimlerine oldukça itibar ettiler, geldiler, katıldılar. İlgi alaka çok iyi, çok memnunuz. İnşallah bu hareketlilik önümüzde ki süreçte mahalle teşkilatlarımızda, örgütlenmelerde kendisini gösterir. Bütün gücümüzle önümüzde ki seçimlere hazırlanacağız. 66 mahalle bugün saat 5, 6 itibariyle bitecek. Bütün mahallelerimizde bir hareketlilik geçirdik. Delege üyelerimizle buluştuk. Merkez mahallelerimizle de bugün Öğretmen Evi'nde buluştuk. Katılım iyi, hiçbir olumsuzluk yok. Gayet memnunuz." diye konuştu.