MUĞLA’DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU MUĞLA’DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

Avcı, Pınar Gültekin kayıpken bulunması için işletmeci Kamil M'nin komutana mesaj attığını belirtti.

Avcı, "Kamil M. isimli işletmeci komutana Pınar henüz daha kayıpken, 'Komutanım Pınar'da birinin görüntüleri varmış. Kafası iyiyken bana akıl danışmıştı. İş adamıymış Muğla'da. Bana bu görüntüleri yayınlarsam biter bu demişti. 1 yıldan fazla oldu ama isterseniz para trafiklerinden bakın oradan bulabilirsiniz' diyor görüşmesinde" dedi.

Cemal Metin Avcı'nın avukatı, Kamil M. isimli işletme sahibinin mahkeme tarafından dinlenmesini talep etti.

PINAR GÜLTEKİN'İN AİLE AVUKATI: "BU EVRAK NEDEN 9 CELSE SUNULMADI"

Pınar Gültekin'in aile avukatı, "Bunları ilk kez duyuyoruz. Kamil M. 3'üncü celsede Cemal Metin Avcı ile ilgili bir şey bilmiyorum demiş. 9 celse sunulmayan evrak neden şimdi sunuluyor. Bunun Cemal Metin Avcı'nın iddialarını doğrulaması mümkün değil" diye konuştu.

Cemal Metin Avcı' nın avukatı ise, "Maddi gerçeğin ortaya çıkması için mücadele ediyoruz. Bu tanığın yeniden dinlenmesini istiyoruz" diye konuştu.

MERTCAN AVCI: "VARİLİN İÇİNE BAKMADIM, EVE HİÇ GİRMEDİM"

Maktulün yangına maruz kaldığı sırada olay mahallinde bulunduğu iddiaları ile hakkında dava açılan Mertcan Avcı, "Daha önce çok beyanda bulundum. Eski savunmalarım aynen geçerlidir. Beraatimi istiyorum. Raporlar zaten çelişkili" dedi.

Sorulan sorular üzerine Mertcan Avcı, "Varilin içine bakmadım. Bağ evinin içine hiç girmedim. Kapı açıktı. Evin temizlediği belliydi. İçeri girmedim. Keşke netleşseydi. Keşke ölüm saati belli olsaydı. Benim aleyhime bir şey olmazdı" diye konuştu.

Kaynak: AltarZeyhan