Muğla Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdunda düzenlenen ‘24. Geleneksel Cumhuriyet Turnuvaları Futbol Final Maçı ile sona erdi. Toplam 8 spor branşı ve 9 dalda düzenlenen turnuvaya 641 sporcu katıldı. Yarışmada dereceye giren sporcu öğrenciler ödüllerini aldı. Ödül törenine katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, dereceye giren sporcuları tebrik edip başarılarının devamını diledi.

KYK Erkek Öğrenci Yurdunda 24.Geleneksel Cumhuriyet Turnuvaları Kupa Madalya Töreniyle Sona Erdi. 8 dalda kupalar ve madalyalar sahiplerini buldu. Futbol Turnuvası Finali büyük çekişmeye sahne oldu. Son iki yılın şampiyonu Göktürkler rakibi Eski Okul takımı karşısında ilk yarıyı 5-3 yenik kapatmasına rağmen ikinci yarıda maça ağırlığını koydu ve müsabakayı 7-6 kazanarak 35 takımın katıldığı turnuvada üçüncü kez şampiyon olmayı başardı. Maç bitiminde sekiz spor dalında yapılan Cumhuriyet turnuvalarında dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyaları törenle takdim edildi.

YANGINDA MÜDAHALE EDERKEN PATLAMA YAŞANDI YANGINDA MÜDAHALE EDERKEN PATLAMA YAŞANDI

Geleneksel hale getirilen Cumhuriyet Turnuvalarıyla gençlerin arasında birlik ve beraberliği amaçladıklarını belirten Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman; “ Geleneksel hale getirdiğimiz Cumhuriyet Turnuvaları ile gençlerimizle birlikte hem Cumhuriyetimizi kutluyoruz hem de gençlerimiz arasında birlik, beraberlik ve arkadaşlık duygularının gelişmesini amaçlıyoruz. Bu yıl 24.sünü düzenlediğimiz turnuvalarımız Futbol, Basketbol, Voleybol, Bilardo, Satranç, Masa Tenisi, Mas Güreşi ve Dart dallarında 641 öğrencimizin katılımıyla gerçekleşti. Bir aydan fazla süren turnuvalar hem eğlenceli oldu hem de gençlerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulundu. Gençlerimizi başta teknoloji bağımlılığı olmak üzere her türlü bağımlılıktan uzak durmaları için spora teşvik ediyoruz. Bu amaçla Yurdumuzda Halı Saha, Basketbol-Voleybol Sahası, Bilardo Salınu ve Masa Tenisi Salonlarımız Erkek Yudumuz da gençlerimizin hizmetine sunulmuştur. Turnuvalara katılan tüm gençlerimizi kutluyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.