Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Muğla ziyaretinde, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce başlatılan 'Barış Pınarı Harekatı'nın başarısı için, sabah namazı öncesi Fetih Suresi okudu.

NAMAZ ÖNCESİ FETİH SURESİ OKUNDU

Prof. Dr. Ali Erbaş, ilk olarak, sabah namazını da kılacağı Menteşe ilçe merkezindeki Şahidi Hazretleri'nin türbesinin bulunduğu Şahidi Camisi'ne geçti. Erbaş'ı, burada Muğla Vali Yardımcısı Ahmet Algan, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Müftüsü İbrahim Öcüt, daire müdürleri ve vatandaşlar karşıladı.

Prof. Dr. Ali Erbaş, daha sonra sabah namazı kılmak için camiye girdi. Namaz öncesi İmam Yadigar Ceylan, Fetih Suresini okudu. Surenin son bölümünü ise Prof. Dr. Ali Erbaş okuyarak, 'Barış Pınarı Harekatı'nın başarılı şekilde tamamlanmasını diledi.

Fetih Suresinin ardından sabah namazını kılan Prof. Dr. Ali Erbaş, Şahidi Hazretleri'nin türbesini ziyaret edip, dua etti. Erbaş, daha sonra Muğla Valiliği'ne geçti.



SOSYAL MEDYA HESABINDAN VATANDAŞLARI SABAH NAMAZINA DAVET ETMİŞTİ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, TSK'nın başlattığı 'Barış Pınarı Harekatı' sonrası sosyal medya hesabından vatandaşları sabah namazlarında camilerde yapılacak duaya davet etmişti. Erbaş, "Vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizde barış ve selametin temini için başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda kahraman güvenlik güçlerimize muvaffakiyetler diliyor; Yüce Rabbimden şanlı ordumuzu, nusretiyle ve kudretiyle her daim muzaffer kılmasını niyaz ediyorum. Vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizde barış ve selametin temini için kahraman güvenlik güçlerimizin başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için tüm camilerimizde sabah namazı sonrası Fetih Suresi okunacak, ordumuza ve milletimize dua edilecektir. Tüm kardeşlerimizi bekliyoruz" mesajı iletmişti.

APARTTA ŞÜPHELİ ÖLÜM APARTTA ŞÜPHELİ ÖLÜM