Ege Kent Konseyleri Birliği Genel Kurulu, 7 Aralık Cumartesi günü, Konak Kent Konseyi ev sahipliğinde ve 41 kent konseyinin katılımıyla gerçekleşti. Çarşaf liste olarak yapılan yürütme kurulu seçimlerinde Menteşe Kent Konseyi Başkanı Vehip Keskin yürütme kuruluna seçilen isimler arasında yer aldı.

Menteşe Kent Konseyi'ni temsilen Başkan Vehip Keskin ve Kadın Meclisi Başkanı Dilek Bulut’un katıldığı genel kurulun ilk bölümünde; ODTÜ Öğretim Üyesi Işıkhan Güler Ege Bölgesinde Yerel Demokrasi, Mahalle Meclisleri ve Uygulama Pratikleri, Ziraat Mühendisi Ferdan ÇiftçiEge Bölgesinde Tarım Politikaları ve Tarımın Geleceği”, 26.Dönem İzmir Milletvekili Zeynep AltıokÇevre ve Doğa Hakları” başlıklı sunumlar gerçekleştirdi. Bu konulardaki bilgi paylaşımlarından sonra yapılan seçimler sonucu ortak aday olarak Konak Kent konseyi Başkanı Hamit Mumcu Ege Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanlığı'na seçilirken, çarşaf liste olarak yapılan yürütme kurulu seçimlerinde Menteşe Kent Konseyi Başkanı Dr.Vehip Keskin de yürütme kuruluna seçilen isimler arasında yer aldı.


Kısa bir konuşma yapan Menteşe Kent Konseyi Başkanı Vehip Keskin; “Biz Menteşe Kent Konseyi olarak kendi bölgemizde misyonumuzu “İster atanmış ister seçilmiş kim yaparsa yapsın, halkın yararına olan karar ve projelerin yanında olmak, zararına olanların ise karşısında olmak ve düzeltmek için çalışmak olarak belirledik, Ege Kent Konseyleri Birliği yönetiminde de aynı misyonumuzla katkı koymaya çalışacağız” diyerek teşekkür etti.

BU AY ÖDENDİ, DİĞER AYLAR NE OLACAK? BU AY ÖDENDİ, DİĞER AYLAR NE OLACAK?