MUĞLA’DA TRAFİK KAZASI! DİREKSİYON HÂKİMİYETİNİ KAYBETTİ; DUVARA ÇARPTI MUĞLA’DA TRAFİK KAZASI! DİREKSİYON HÂKİMİYETİNİ KAYBETTİ; DUVARA ÇARPTI

Muğla'ya 50 yıldır hizmet veren Menteşe İlçesi Orhaniye Mahallesi Karabağlar Yaylası mevkii girişinde yer alan Muğla Kireç Sanayi'nin lisansının iptal edilerek mühürlenmesinin ardından Türkiye Çimse-İş Sendikası çalışmalarına başladı.

Muğla'da belediye başkanlarıyla görüşen sendika yetkilileri ve işçiler tarafından bugün kireç sanayi önünde basın açıklaması düzenliyor. Basın açıklamasına Denizli Çimse-İş Sendika Başkanı Yakup Çetin'in de katılacağı öğrenildi.
Türkiye Çimse-İş Sendikası Muğla Temsilcisi Erdem Çelik sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Muğla Kireç Sanayi Muğlamızın değeri olan fabrikamız her türlü belgelerimizin olmasına rağmen çevre lisansı İptal edilerek mühürlenmiştir. Hepimiz işsizlikle karşı karşıya kaldık. Muğlamızın değeri olan fabrikamıza, işçimize ve emeğimize sahip çıkacağız. Sizlerden bu süreçte destek ve dualarınızı bizden esirgememenizi istiyoruz" ifadesinde bulundu.