Başkan Gümüş yazarlara festivale katıldıkları için Murat Menteş ve Alper Canıgöz’e teşekkür ederek kitaplarını imzalattı.


Festival çerçevesinde düzenlenen boya savaşları ise renkli görüntülere sahne oldu. Binlerce gencin boya savaşı yaparak eğlendiği festivalde Başkan Gümüş’te gençlerin arasına girerek boya savaşına katıldı. Gençlerle birlikte bol bol fotoğraf çektiren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Bu renkler bizi ayıran değil, bizleri birleştiren renkler. Bu güzel tablonun parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Yüzünüz hep gülsün” dedi.


Kötekli Gençlik Festivalinin ikinci gününde eğlence Anıl Piyancı ve Perdenin Ardındakiler ile doruğa ulaştı. Binlerce genç Anıl Piyancı ve Perdenin Ardındakilerle gece boyunca coştu. Gecede gençlere seslenen Başkan Gümüş, “Sevgili gençler sizler bizim yarınlarımız geleceğimizsiniz. Sizlere güvenimiz tam. Ülkemizi karanlıktan aydınlığa çıkaracak olan yine sizlersiniz. Umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin. Mücadelenizi yurt dışına çıkarak değil burada kalarak verin” dedi.

YANGINDA MÜDAHALE EDERKEN PATLAMA YAŞANDI YANGINDA MÜDAHALE EDERKEN PATLAMA YAŞANDI

Kaynak: İHA