CİNAYET Mİ, İNTİHAR MI? CİNAYET Mİ, İNTİHAR MI?

Festival 8 Ekim Cuma Günü baca yakma töreni ve şenlik yürüyüşü ile başlayacak. Muğla Büyükşehir Belediye bahçesinde gerçekleştirilecek festivalin açılışında güvercin uçurulacak, davul zurna eşliğinde kortej yürüyüşü düzenlenecek ve Atatürk Anıtı'na çelenk sunularak İstiklal Marşı okunacak. Saat 19:00'da Sınırsızlık Meydanında okurlarıyla buluşacak yazar Eren Erdem kitaplarını okurları için imzalayacak ve Cumhuriyet Meydanı'nda saat 20:30'da Mahşer-i Cümbüş isimli tiyatro ekibi seyirci karşısına çıkacak.

9 EKİM CUMARTESİ PROGRAMI

Şenliğin 2'nci gününde sabah saat 10:00'da toplu sünnet şöleni gerçekleştirilecek. Ardından Menteşe turu atılacak. Saat 11:00'de Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi'nde 'Korona karikatürleri' isimli sergi açılacak. Saat 13:00'de Sınırsızlık Meydanı'nda Yazar Beyza Alkoç'un imza günü, Saat 14:00'de Zihni Derin İş Merkezi Ayhan İçöz Salonu'nda Menteşe Belediye Tiyatrosu'nun Ormanın Anahtarı isimli tiyatro gösterisi gerçekleştirilecek.

Saat 14:30'da Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi'nde Yazar İclal Aydın'ın imza günü, saat 16:00'da Arasta'da Tolga Tanyel'in resim sergisi, saat 17:30'da yine Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi'nde Araştırmacı Yazar Erol Mütercimler'in 21. Yüzyıl ve Kemalist Devrimlerin Gerçekliği isimli söyleşisi ve imza günü ile devam edecek programın ikinci günü akşam saat 21:00'de Cumhuriyet Meydanı'nda Gripin konserinin ardından sona erecek.

10 EKİM PAZAR PROGRAMI

Festivalin son günü program saat 11:00'de Karabağlar Yaylası Narlı Kahvesinde yayla etkinlikleri ve geleneksel kavun yarışması ile başlayacak. Saat 13:00'de Sınırsızlık Meydanında Psikolog-Yazar Esra Ezmeci imza günü, saat 15:00'de Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi'nde Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın ve Esra Ezmeci'nin söyleşisi, saat 16:00'da Zahire Pazarında Hasan Şimşek'in Anadolu Baş Bağlamaları isimli sergisi, saat 17:00'de Düzeyn mevkii orman deposu yanında 15'inci trap, skeet ve kurşun atış gösterisi gerçekleştirilecek.

Saat 18:00'de Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi'nde Eğitimci-Yazar Firdevs Tunçay, Yüksek Mimar-Yazar Ertuğrul Aladağ'ın katılacağı söyleşi, imza günü ve sergisi ile devam edecek festival, akşam saat 21:00'de Cumhuriyet Meydanı'nda Edip Akbayram konseri ile sona erecek.

Kaynak: İHA