Mailde şu ifadeler kullanıldı: "15 yıldır köylüsü ve kentlisi olarak havamızın, suyumuzun, topraklarımızın ve sağlığımızın elden gitmemesi için karşı yapımını engellemeye çalıştığımız Bayır/Deştin Entegre Çimento Fabrikası’na “Oy verdiğimiz” Belediyemiz tarafından inşaat ruhsatı verilerek tüm çabalarımız boşa çıkarılmıştır.

Mimarlar Odası’nın çekince raporuna rağmen, Yöre halkının “İstemiyoruz” diye açtığı davalar, toplantılar, görüşmeler, Belediyemiz tarafından ciddiye alınmamış ve teslimiyetçi bir bakış açısıyla (Ben vermesem bakanlık verecekti, harç parasını alamayacaktım, gibi argümanlar öne sürülerek) inşaat ruhsatı verilmiştir."

BU AY ÖDENDİ, DİĞER AYLAR NE OLACAK? BU AY ÖDENDİ, DİĞER AYLAR NE OLACAK?

"BU OLAYIN ÜSTÜNE DÜŞECEĞİNİZE İNANCIMIZ TAM"

"Menteşe Belediyemizin önünde basın açıklaması yaparak, Menteşe Belediye Başkanımızın dikkatini çekmeye çalıştık fakat bu girişimimiz de şu ana kadar sonuçsuz kaldı. Halkının yanında olmaya adamış ve kendi adında bile “Halk” geçen Belediyemizin partisinden beklentimiz ise bir an önce bu konuyu gündemine alarak ruhsatın iptalini gerçekleştirmek üzere mekanizmasını harekete geçirmesidir. Bu olayın üstüne düşüp çözeceğinize de olan inancımız tamdır."

Kaynak: İHA