Muğla’nın Menteşe İlçesinde suç ve suçlulara karşı mücadele büyük bir kararlılıkla sürdürülüyor. Bu bağlamda İlçenin girişlerinde oluşturulan polis uygulama noktalarında güvenlik kontrolleri Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından günün 24 saati büyük bir kararlılıkla sürdürülüyor.

Menteşe İlçesi polis sorumluluk bölgesinde İlçenin giriş ve çıkışlarında oluşturulan polis uygulama noktalarında güvenlik kontrollerinde Muğla Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı diğer şube müdürlüklerinden personeller de görev alıyorlar.

BAŞKAN KÖKSAL, AÇIKLADIĞI MAL BEYANINI PANOYA ASTI BAŞKAN KÖKSAL, AÇIKLADIĞI MAL BEYANINI PANOYA ASTI

CEZA YAĞDI!

Menteşe İlçesi Polis Sorumluluk Bölgesinde yer alan Denizli Yolu Polis Uygulama Noktası ve Aydın Yolu Polis Uygulama Noktasında son 2 hafta içerisinde (20.12.2021-02.01.2022 tarihleri arasında) gerçekleştirilen yoğun güvenlik kontrollerinde; 2 bin 596 şahsa HES Kodu ve GBT kontrolü yapılarak 925 araç kontrolünün yapıldığı, yapılan bu kontrollerde 8 Bakaya-Yoklama Kaçağı Şahısın tespit edilip işledikleri suçlardan dolayı aranmakta olan 2 şahısın da yakalandığı, ayrıca 15 Araç Sürücüsüne 33 bin 768 TL Trafik Yönünden İdari Para Cezası İşlemi uygulandığı, 1 İzolasyon Kurallarına Uymayan Kişi hakkında da bin 500 TL İdari Para Cezası uygulandığı öğrenildiği.

Menteşe’de suç ve suçlulara karşı güvenlik kontrollerinin uygulanmasına büyük bir kararlılıkla devam edileceği öğrenilirken, polislerin suç ve suçlulara karşı sürdürdüğü mücadele vatandaşlar tarafından da takdir topluyor.

Kaynak: AA