M.S.'nin yaklaşık 6 aydır Menteşe Belediyesi'ne ait tuvalette çok sayıda kadının videosunu çektiği tespit edildi. Şahıs mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

NE OLMUŞTU?

Muğla'nın Menteşe İlçesi Sınırsızlık Meydanında bulunan tuvaletin kadın bölümüne sürekli olarak girdiği iddia edilen kişi polis ekipleri tarafından yakalandı. Şahsın kadınlar tuvaletinde görüntü çektiği de iddialar arasında yer aldı. Tuvaletin erkek ile kadın bölümünün içeriden paravanla ayrıldığı görüldü.

BELEDİYE PERSONELİ: "BU ŞAHSI SÜREKLİ GÖRÜYORDUM"

Şahsın yakalanmasının ardından tuvaletin temizliği ile ilgilenen belediye personelinden ifade alındı. Telefonla görüştüğümüz personel, "Bu şahsı sürekli olarak görüyordum. Birisinde kadınlar tuvaletine girmiş. Görünce kendisine kızdım. Bana, erkekler tuvaleti dolu olduğu için kadınlar tuvaletine girdiğini söyledi. Bir kaç kez şikayet oldu. Polis ekipleri tespit etmiş. Ben de ifademi verdim" dedi.

TUVALETİN KADIN ERKEK BÖLÜMÜ PARAVANLA AYRILMIŞ

Yakalanan genç erkek şahsın polis ekipleri tarafından evinde arama yapıldığı öğrenilirken, Sınırsızlık Meydanındaki tuvaletin erkek ile kadın bölümünün içeriden paravanla ayrıldığı görüldü.

YANAN KOVANLAR KULLANILMAZ HALE GELDİ YANAN KOVANLAR KULLANILMAZ HALE GELDİ

Kaynak: AltarZeyhan