MENTEŞE BELEDİYESİ’DEN HER GÜN İFTAR YEMEĞİ MENTEŞE BELEDİYESİ’DEN HER GÜN İFTAR YEMEĞİ

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 26 Ekim’de yaptığı Fransız mallarını boykot çağrısı, Muğla’da Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘siyasi bir ilave’ yapılarak desteklendi.

Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, boykot edilmesi gereken Fransız malları arasında ‘laiklik’ de sayıldı.

Cumhuriyet’ten Sefa Uyar’ın haberine göre, bu paylaşım, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya, şube müdürleri Muhammer Cihan, Eylen Terzi ve Ali Kaan Kutlu ile Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Muğla Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin sosyal medya hesapları tarafından da paylaşıldı.

GELEN TEPKİLERE İLGİNÇ YANIT

Paylaşımı beğenenler arasında ise bu isimlere ek olarak şube müdürü Serhat Yoldaş da yer aldı. Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Mustafa Çöl de aynı markaların yer aldığı görseli sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Çöl, gelen tepkiler üzerine “Aramızda ne kadar Fransız varmış böyle. Bir boykot dedik, hemen saldırmışlar” ifadelerini kullanmış, görseli hazırlayanlara teşekkür etmişti.

Kaynak: Birgün