Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Menteşe Kent Otogarı ile ilçe merkezini birbirine bağlayan 1100 metrelik Dirgeme yolu kazaya davetiye çıkarıyor. Trafiğin yoğun, kaldırımın ve aydınlatmanın bulunmadığı yolda otogara yürüyerek giden vatandaşlar ise tehlikeyi ikiye katlıyor. Kazaya davetiye çıkaran bu durumla ilgili vatandaşlar, "Yolun orta kısmındaki hafif virajdan gece bir anda birisi önümüze çıkabiliyor. Sürücüler de, yolu yürüyerek geçenler de tedirgin" diye ifade ettiler.

Muğla'nın Menteşe İlçesinde geçtiğimiz Şubat ayında hizmete açılan ve çevre yolu üzerinde bulunan Menteşe Şehirlerarası Otogarı'na merkezden vatandaşların yürüyerek gitmesi sürücüleri tedirgin ediyor. Trafiğin yoğun olduğu yolda özellikle kaldırımın ve gece ışıklandırmanın olmaması tehlikeyi ikiye katlıyor. Kazaya davetiye çıkaran bu durumla ilgili vatandaşlar, "Böyle devam ederse bu yolda üzücü bir kaza meydana gelecek. Yolun orta kısmındaki hafif virajdan gece bir anda birisi önünüze çıkabiliyor. Sürücüler de yolu yürüyerek geçenler de tedirgin" diye ifade ettiler.

YENİ İMAR PLANINDA GENİŞLETİLDİ
Geçtiğimiz aylarda otogar ile ilçe merkezini bağlayan 1100 metrelik Dirgeme yolu kısmına sıcak asfalt yapılmıştı. Ayrıca yol yeni imar planında 30 metre genişletilmiş ve 1/5000 ve 1/1000'lik imar planları onaylanarak kesinleşmişti. ADM EDAŞ tarafından genel aydınlatma kapsamına da alınan yolda kamulaştırma işleminin tamamlanmasının ardından aydınlatma ve kaldırımların yapılması bekleniyor.

BU AY ÖDENDİ, DİĞER AYLAR NE OLACAK? BU AY ÖDENDİ, DİĞER AYLAR NE OLACAK?