Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde Kışla parkı, Menteşe Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi gibi halkın sürekli kullandığı alanlara giden, yeni açılan Menteşe Devlet Hastanesi'nin karşısında bulunan yol üzerindeki bölgede yıllardır bakım ve onarım çalışması yapılmıyor. Orhaniye Mahallesinde kurumların unuttuğu sokağın yollarının bozuk, kaldırımlarının dar, elektrik nakil hatlarının etrafa saçılmış olması bölge sakinlerini çileden çıkardı.

Sokak üzerinde bulunan esnaf Metin Sağlar, "Menteşe'nin en rezil sokağındayız. Elektrik şirketi ve devlet kurumlarını kaç kez aradık yıllardır hiçbir şey değişmedi. Bu sokaklar yöneticilerimizin portresi. En kötü durumda olan üç sokak var. Araç trafiğinin yoğun olduğu 14 numaralı sokağın acil bakıma ihtiyacı var. Huzurevinin yanındaki 8 numaralı sokak Menteşe'nin en kötü yolunun bulunduğu sokak. Filiz Sokak ise bizi özel bir elektrik şirketine mecbur bırakanların gelip görmesi gereken bir sokak" dedi.

MENTEŞE'DE KAMYON YAN YATTI: 2 YARALI MENTEŞE'DE KAMYON YAN YATTI: 2 YARALI

"MERKEZDE Mİ DAĞ BAŞINDA MI YAŞIYORUZ BELLİ DEĞİL"
Elektrik nakil hatlarının etrafa saçıldığı, eski elektrik direklerinin altında tehlike altında oynayan çocukların bulunduğu sokakta oturan bir vatandaş ise, "Yetkililer buraya gelsinler. Burada bir inceleme yapsınlar. Muğla merkezde mi oturuyoruz, dağ başında mı oturuyoruz belli değil" ifadelerini kullandı.

Altar Zeyhan