Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ara tatil kapsamında Menteşe'de Rüya AVM'de merkezinde bulunan Prestij Sinema salonunda gerçekleştirilen ücretsiz sinema etkinliği ile köy okullarından gelen öğrenciler aileleriyle birlikte film izledi.

Muğla'da öğrencilerin ara tatilde hem dinlenmeleri hem öğrenmeleri hem de keyifli vakit geçirmeleri için Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 5 günlük program, ilde yerel yönetimler, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları işbirliğiyle 16 ana başlıktan oluşuyor ve söz konusu etkinlikler tüm il genelinde uygulanacak. By sayede öğrencilerin 5 gün boyunca sosyal aktivitelerden yararlanması sağlanacak.

“Konuşan Hayvanlar” ve “Çocuk Şatosu” filmlerinin gösteriminin yapıldığı salonda çocuklara patlamış mısır ve içecek ikramı yapıldı. Ara tatillerine eğlenceli bir sinema etkinliği ile başlayan çocukların mutluluğu yüzlerine yansıdı.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Ara Tatil Haftası Etkinlikleri" kapsamında sergilenen sinema etkinliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün katkılarıyla gerçekleştiriliyor. "Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın" projesi kapsamında gerçekleşen sinema etkinliğine Çamoluk, Günlüce, Taşlı, Dokuzçam, Göktepe, Yenice, Dağpınarı, Kafaca ve Türdü 100. Yıl İlkokulu öğrencileri katıldı. Etkinlik öncesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya ve Şube Müdürü Eylen Terzi çocuklarla sohbet etti. Ücretsiz sinema etkinliği Cuma günü saat 09.30'a kadar devam edecek.

YANGINDA MÜDAHALE EDERKEN PATLAMA YAŞANDI YANGINDA MÜDAHALE EDERKEN PATLAMA YAŞANDI