CHP'Lİ BAŞKAN, İLK İCRAAT OLARAK ORTAĞINI BAŞKAN YARDIMCISI YAPTI CHP'Lİ BAŞKAN, İLK İCRAAT OLARAK ORTAĞINI BAŞKAN YARDIMCISI YAPTI

Muğla'daki bir ortaokulda beden eğitimi öğretmeni 35 yaşındaki Fırat Kahraman, 'Renkli okullar, mutlu çocuklar' adlı projesiyle dezavantajlı öğrencileri sanatla buluşturdu. Okulun duvarlarına çeşitli figürler çizip boyayan öğrencilerin ortaya çıkardığı eserler, dikkat çekti. İl Milli Eğim Müdürü Pervin Töre, "Öğretmenimizin branşı beden eğitimi olmasına rağmen, resim öğretmeni gibi yavrularımıza resmi sevdirmesinden dolayı onur duydum" dedi.

Menteşe'nin kırsal Çiftlik Mahallesi'ndeki bir ortaokulda beden eğitimi öğretmenliği yapan evli Fırat Kahraman, 'Renkli okullar, mutlu çocuklar' adlı anlamlı bir projeye imza attı.

ONLARDA İÇİMİZDEN BİRİSİ

Kahraman, okuldaki dezavantajlı öğrencilerin kendilerine güven, saygı ve becerilerine katkı sağlamak için 'Onlarda içimizden birisi' sloganıyla harekete geçti. Proje kapsamında okuldaki 5 ila 7'nci sınıflarda eğitim gören 10 dezavantajlı öğrenci, okulun duvarlarına balık, ahtapot, yılan, denizyıldızı, kuş, deniz kaplumbağası, Kız Kulesi ve Bandırma Vapuru figürlerini çizerek boyaladı. İl Milli Eğim Müdürü Pervin Töre, okulu ziyaret ederek öğretmen Fırat Kahraman ve öğrencileri tebrik etti.

Töre, öğrencilere, Bandırma Vapurunu boyama aşamasına eşlik etti.