APARTTA ŞÜPHELİ ÖLÜM APARTTA ŞÜPHELİ ÖLÜM

Okul sporları 2021-2022 faaliyet programı içinde yer alan Yıldızlar Hentbol Türkiye Şampiyonası müsabakaları yarı final maçlarında rakiplerini farklı skorlar ile yenerek namağlup katılan Türdü 100. Yıl Ortaokulu Yıldız Erkekler Hentbol takımı, yarı final maçlarını da farklı skorlarla namağlup tamamlayarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar.

Genç şampiyonlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü’yü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü,  “Takımımız bu zamana kadar sayısız başarıya imza attı bundan sonraki maçlarda da başarılı olacaklarına canı gönülden inanıyorum. 25-30 Nisan tarihleri arasında Zonguldak’ta gerçekleştirilecek olan Türkiye finallerinde de takımımıza başarılar diliyorum. Sonuç ne olursa olsun bizim şampiyonumuz sizlersiniz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olarak sportif faaliyetlerin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ziyarette takım antrenörü Ufuk Canikli, Beden Eğitimi Öğretmeni Barış Saraç, Okul Müdürü Enis Köseoğlu ve Şube Müdürü Muhammer Cihan yer aldı.

Kaynak: Bultenler