Muğla'da yaşayan ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü'nden geçen yıl mezun olan Zeynep Şenpınar(25), 24 Mayıs sabahı tartıştığı eski erkek arkadaşı milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu’nun bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Zeynep Şenpınar’ın uzun süredir ilişkisini bitirmek istediği ancak Kemaloğlu’nun engel olduğu öğrenildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Zeynep Şenpınar’ın bir yakınının aktardıklarına göre ise Zeynep, Kemaloğlu tarafından daha önce de birçok kez ciddi şekilde şiddet görmüş ve ölümle tehdit edilmişti.

Zeynep’in yakını, Zeynep üniversite üçüncü sınıftayken Ahmet Kemaloğlu’ndan ayrıldığını ancak Kemaloğlu’nun Zeynep’i sık sık yaşadığı apartmana gelip rahatsız ettiğini belirtti.

Zeynep Şenpınar’ın Ahmet Kemaloğlu’ndan nefret ederek ayrıldığı ancak beklenmedik bir şekilde geçen yaz yeniden barıştıklarını aktaran yakını şu sözleri kaydetti:  Katil, Zeynep’in ev arkadaşını da darp etti.  Zeynep bu katilden ayrıldıkça katil Zeynep’in n 3.kattaki evine tırmanıp rahatsız ediyordu.

Zeynep’i o evden bir şekilde çıkardı ve bodrum kattaki eve tıktı ama biz oraya ev demek istemiyoruz orası bildiğiniz hapishaneydi onun için. Biz Zeynep’le 3 ay önce görüştüğümüzde bize kendi fotoğrafını gösterdi ve Zeynep’i o fotoğrafta tanıyamadık. Çünkü Zeynep’in burnu kırıktı ve gözleri mosmordu”

SEN DE BENDEN AYRILACAKSIN DEYİP DARP ETMİŞ!

Zeynep’in maruz kaldığı şiddetten kurtarmak isteyen arkadaşları ise polisi aramayı teklif ettiklerini hatta Zeynep’in ailesine haber vermeye kalktıklarını ancak Zeynep’in kendilerini engellediklerini kaydetti.

Zeynep’in neden şiddet gördüğünü merak eden arkadaşlarının aldığı yanıt ise şaşırtan cinstendi:

“Katilin bir arkadaşı ilişkisinde sorun yaşamış ve bunu katile anlatmış. Katil de gelip ‘Zeynep sen de benden ayrılacaksın bizim de sonumuz böyle olacak’ diye dövmüş”

“Zeynep’in Muğla’dan uzaklaşması için elimizden ne geliyorsa yaptık” diyen arkadaşları “Para verelim paran yoksa bilet alalım dedik.  Ailenin yanına gitmek istemiyorsan bizim ailelerimizin yanına gitmesini söyledik. Ama hiçbir şekilde bizi dinlemedi ‘Ben onu seviyorum.’ dedi. Bize hiçbir şey için izin vermedi bizi konuşturmadı” açıklamasında bulundu.



“İLERİDE SENİN CANINI ALABİLİRİM”

Arkadaşlarının Zeynep’in darp edildiğini öğrendikleri gün saatler sonra ise Kemaloğlu’nun, kız arkadaşına “Zeynep ben kendimden korkuyorum, ileride senin canını alabilirim.” dediği öğrenildi.

Zeynep’in naif ve kavgadan hoşlanmayan hassas yapıda biri olduğunun altını çizen yakınları ise Kemaloğlu’nun tacize varan davranışlarının Zeynep için aşılmaz bir korkuya dönüştüğünü vurguladı.

KEMALOĞLU’NUN ABLASI ZEYNEP’E HAKARET ETMİŞ!

Arkadaşları Zeynep’in sadece Kemaloğlu tarafından değil, milli boksörün ailesi tarafından da rahatsız edildiğini belirtti: “Bir gün katilin ablası Zeynep’e yazdı ve dedi ki ‘Sen Ahmet’in kız arkadaşı mısın’ diye sordu.  Zeynep de’Evet’ diyince Katilin ablası Zeynep’e hakaret etmeye başladı. ‘Senin gibi biri düşman başına’, ‘Seni Allah ıslah etsin’ ve bir sürü çirkin şey söyledi. “

MUĞLA’DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU MUĞLA’DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

Ablasının bu çıkışının sebebinin ise Zeynep’in tesettürlü olmaması, etek ve şort giymesi ve makyaj yapması olduğu öğrenildi.

“ZEYNEP ÖLDÜRÜLMEKTEN KATİLİN TEHDİDİNDEN KORKUYORDU”

Arkadaşları ayrıca Zeynep’in Kemaloğlu tarafından öldürülmesinin yanı sıra başka şekilde de tehdit edildiğini düşünüyor: “Başka bir tehditte olduğunu düşünüyorum. Çünkü Zeynep kaçar giderdi. Ama kaçamıyordu.  Ahmet’e hiçbir şekilde bir şey diyemiyordu. Zeynep bir gün bizdeydi.  Ahmet O’nu almaya gelmişti ve Zeynep ‘Ya geç kalırsam ya Ahmet beni beklemek zorunda kalırsa’ diye korkuyordu. Aşırı korkuyordu.”

Zeynep, Kemaloğlu ile aylardır ayrı olduğunu dile getiren arkadaşları hatta daha öncesinde de defalarca ayrıldıklarını ama Kemaloğlu’nun Zeynep’in peşini bırakmaması nedeniyle barışmak zorunda kaldığını da sözlerine ekledi.