AYNI DOKTORU TERCİH ETTİ

Dizinden sağlık sorunu yaşayan Günnaz Gire, yaklaşık 2 yıl önce Ortaca Devlet Hastanesi’nde ameliyat olmuştu. Ameliyatı, Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı, Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Cihan Acı gerçekleştirmişti. Günnaz Gire’nin son günlerde aynı sağlık sorunu nüks etti. Gire, yine Cihan Acı’yı tercih etti. Geçtiğimiz pazartesi günü de başarılı bir ameliyat geçirdi.

(Haber48 İmtiyaz Sahibi Metin Gire ve annesi Günnaz Gire)

GİRE’DEN TEŞEKKÜR

ORTACA'DAKİ BASINÇ SORUNU İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI; YÜKSEK KATLARA SU GİTMİYORDU... ORTACA'DAKİ BASINÇ SORUNU İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI; YÜKSEK KATLARA SU GİTMİYORDU...

Haber48 imtiyaz sahibi Metin Gire ve ablası Nurgül Tosun da annelerinin ameliyatını gerçekleştiren Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı, Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Cihan Acı’ya, ortopedi servisinde görev yapan hemşirelere, başhemşire Elvan Özgen ile sağlık personeline teşekkür etti.

POPÜLER DOKTOR

Öte yandan, Günnaz Gire’nin ameliyatını gerçekleştiren Opr. Dr. Cihan Acı’nın oldukça popüler bir doktor olduğu kaydedildi. Özellikle diz ve kalça cerrahisi kapalı diz ameliyatlarında başarılı olduğu, Muğla’ya hizmet verdiği gibi aynı zamanda Zonguldak, Mardin, İzmir, Afyon, Ordu, Ankara, Denizli, Antalya, Isparta, Aydın, Şanlıurfa, İskenderun'dan da hastaların geldiği, muayene ve ameliyat olduğu ifade edildi.

OPR. DR. CİHAN ACI KİMDİR?

1981 Yılında Samsun Atakum'da doğdu. 2005 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2006-20011 yılları arasında Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nde ihtisasını yaptı. 2012-2013 yılları arası Iğdır Devlet Hastanesi’ne Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olarak atandı. 2013-2015 yılları arası Özel Isparta Hastanesi’nde çalıştı. 2015 yılında Eğirdir Kemik ve Eklem Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne atandı. 2015-2020 yılları arası Eğirdir Kemik ve Eklem Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde görev yaptı. 2020 yılı eylül ayında Ortaca Devlet Hastanesine Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı ve Başhekim Yardımcısı olarak atandı ve halan görevine devam ediyor.

Kaynak: Haber merkezi