TOPRAK ALTINDA KALAN İKİ İŞÇİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI TOPRAK ALTINDA KALAN İKİ İŞÇİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Televizyon programcısı ve sunucu Metin Uca, geçtiğimiz günlerde Dilovası ilçesinde geçirdiği kazanın ardından İstanbul'da tedavi altına alınmış ama yoğun bakımda tedavisi sırasında, dün hayatını kaybetmişti.  Sanatçı için; Cemal Reşit Rey Konser Salonu' nda tören düzenlendi. Metin Uca, yarın öğle namazına müteakip Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Metin Uca'nın ablası ve menajeri  Mehtap Uca Erdoğan; "Annemi taburcu edeceğimiz gün kaybetmiş ve seninle büyük bir şaşkınlık yaşamıştık. Şimdi yine aynısını yaşadım. Bu senaryoda sen beni çok yalnız bıraktın. Hastalığın boyunca hep güçlü durmaya çalıştım. Seninle tarifsiz bir gurur duydum" dedi.

Hamdi Alkan, konuşmasında; "29 Ekim 2023 Antakya'da Metin'i sahne için ben anons ettim. Metin yine sahnede... Hayat böyle bir şey. Benim son 10 yılımda birbirimize çok espriler yaptı, birbirimizi çok güldürdük. Metin, dünyanın en güzel gülen insanlarındandır. Ben onu alkışlarla sahneye çağırmıştım, birazdan da alkışlarla uğurlayacağız. Seni çok seviyorum, çok büyük eksikliğini hissedeceğim. Güzel uyu" diyerek arkadaşına son sözlerini söyledi.

Yakın arkadaşı  oyuncu Celil Nalçakan;  "Henüz kabullenebildiğimiz bir şey değil. İnsan ne söyleyeceğini bilemiyor. Biz ona çok şaka yapardı, O da bunu kaldırırdı ama bizim ekip onun yokluğunu nasıl kaldıracak bilmiyorum. Başımız sağ olsun" dedi.