Milas-Bodrum Havalimanında 4 ayda 512 bin yolcu uçtu!
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Milas-Bodrum Havalimanı'nın 2025 yılı Ocak-Nisan döneminde 511 bin 869 yolcuya ve 6 bin 273 uçuşa ev sahipliği yaptığını açıkladı.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), 2025 yılının ilk dört ayına ilişkin havalimanı verilerini paylaştı. Açıklamaya göre Milas-Bodrum Havalimanı, Ocak ayından Nisan sonuna kadar toplam 511 bin 869 yolcuyu ağırladı ve dönemde 6 bin 273 uçak trafiğine hizmet verdi.
NİSAN AYINDA 213 BİN 933 YOLCU HAVALANDI
Muğla, yerli ve yabancı turistlerin seyahat ve tatil amacıyla tercih ettiği illerden birisi. Bu nedenle bölgede bulunan hava limanları yıl içerisinde sayısız yolcu ağırlıyor. Nisan ayı özelinde ise 213 bin 933 yolcu havalimanını kullandı. Aynı ayda gerçekleşen 1.977 uçuşla birlikte, taşınan yük miktarı da 1.698 ton olarak kaydedildi.
Şehrin büyük gelir kaynaklarından birini turizm sektörü karşılıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte ili seyehat edecek kişi sayısında artış bekleniyor.
Bakmadan Geçme





