Milas - Yatağan yolunda patlama çalışması: Kısa süreli trafiğe kapatılacak
Muğla Valiliği, 2 Ağustos Cumartesi günü Milas-Yatağan yolu üzerinde yapılacak patlatma çalışması nedeniyle yolun kısa süreli olarak trafiğe kapatılacağını duyurdu.
Muğla Valiliği, yol yapım çalışmaları kapsamında 2 Ağustos 2025 Cumartesi günü Milas-Yatağan yolunda patlatma gerçekleştirileceğini açıkladı. Saat 13.00’te başlayacak çalışma sırasında yol kısa süreli olarak araç trafiğine kapatılacak.
BOĞA YOKUŞU MEVKİİNDE PATLATMA YAPILACAK
Valilikten yapılan açıklamaya göre, patlatma işlemi Milas-Yatağan yolu üzerindeki Menteş Mahallesi Boğa yokuşu mevkiinde yürütülen çalışmalar kapsamında gerçekleştirilecek.
SÜRÜCÜLERE UYARI
Yol çalışmasının tamamlanmasının ardından güzergâhın tekrar trafiğe açılacağı belirtilirken, sürücülerden trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri istendi. Açıklamada, sürücülerin herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için uyarılara riayet etmeleri gerektiği vurgulandı.
Bakmadan Geçme





